Stoelmassage

Refema Stoelmassage is een drukpuntmassage die uw lichamelijke conditie bevordert en werkgerelateerde ziekten voorkomt. Denk daarbij ook aan het voorkomen van stress. Het is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op rug, nek, schouders, armen, handen, vingers, hoofd en heupen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest! De massage gaat over de kleding heen, waarbij de cliënt een makkelijke voorovergebogen houding op een speciale stoel aanneemt.

De techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuur massage, die al duizenden jaren haar nut heeft bewezen. De behandelaar raakt al masserend op een speciale wijze rug, nek, schouders, armen, handen, hoofd en heupen aan. Na afloop van de ca. 15 minuten durende massage voelt u zich als herboren, uitgerust en verfrist.

Naast de TouchPro techniek heeft Esther nog meer technieken in huis om u en uw werknemer fit te houden.

Bent u werkgever? Dan zult u ervaren dat zo’n massage voor uw medewerkers het rendement van hun werk aanwijsbaar verhoogt. het is een preventieve behandeling en kan het ziekteverzuim verlagen.